Halvanimerad reklamfilm i olika versioner åt Innovatum

 

NOVEMBER 2019

 

Innovatum är en Science Park för utveckling av kunskap, företagande och innovation. De jobbar med att bredda och stärka näringslivet i Västsverige och med att väcka nya generationers nyfikenhet för teknisk och kreativ industri. Inom Innovatum finns Innovatum Startup som hjälper västsvenska startups att lyckas och har sedan 2003 hjälpt fler än 140 startups inom olika branscher att utvecklas, hitta kapital, skala upp och nå internationella marknader med hjälp av erfarna affärscoacher, generösa nätverk och en välarbetad process.

Innovatum Startup har även en egen rymdinkubator, som är en del av ett rikstäckande samarbete med syfte att stötta ny forskning och nya idéer kopplat till rymden. 2019 bestämde sig Innovatum för att satsa på att nå ut med information till en bredare målgrupp  om denna rymdinkubator. De ville samtidigt öka medvetenheten om vad det innebär att vara en startup eller ett företag inom rymdområdet, att detta är ett bredare spektrum än många känner till.

Northmire och Jakob Rockmyr fick ansvar för att projektleda hela denna produktionen: från ritbordet till färdig produktion. Vi ansvarade för allting och producerade allting i egen regi: från illustration, till inspelning, till animation, till ljuddesign, till copy, till klippning med mera. Samtidigt utformade vi och ritade den officiella ikonen "rymdenhörningen" (går att se i filmerna) som Innovatum Startup hade tänkt använda sig av i sin grafiska profil och marknadsföring av rymdinkubatorn. Vi animerade även in denna ikonen i filmerna.

Landshövdingegatan 38A

431 38 Mölndal

jakob@northmire.com

+(46)736799996

©️ NORTHMIRE DIGITAL CREATIVE GROUP 2020