Företagsfilm och produktfilmer åt Vehco AB

 

JULI 2018

 

Vehco AB levererar digitala tjänster till transportbranschen, sk Fleet Management-system och har gjort detta sedan 2001 med kunder idag över hela Europa. Arbetar du med transport, som förare eller transportledare, har du säkerligen hört talas eller använder någon av Vehcos tjänster. 

Vehco har tidigare arbetat väldigt mycket med stillbilder i sin marknadsföring men bestämde sig 2018 för att satsa på och komplettera med rörlig bild. Arbetet började med att utforma olika kampanjfilmer under våren 2018 inom områden som ECO-driving mm. Tillsammans med marknadssidan hos Vehco arbetade vi fram olika koncept som vi fick projektleda, producera och skapa.

Vehco blev oerhört nöjda med vad de fick levererat och såg ett starkt behov av att skapa en officiell företagsfilm som de kunde använda på hemsida, mässor och andra digitala kanaler. Vi på Northmire fick ansvar för att utforma filmen med kontinuerlig dialog tillsammans med Vehco. Nedan kan ni se hur slutresultatet blev som rullades ut sommaren 2018.

Vehco utvecklar hela tiden sina system med ny funktionalitet, därför önskade de skapa produktfilmer för varje produktområde så att befintliga kunder och prospekt kunde enklare ta till sig av information angående vad de levererade. Allt detta blev klart i samband med deras företagsfilm.

Landshövdingegatan 38A

431 38 Mölndal

jakob@northmire.com

+(46)736799996

©️ NORTHMIRE DIGITAL CREATIVE GROUP 2020