Reklamfilm och digitala annonser åt Sustend

 

MAJ 2019

 

Sustend AB arbetar med projektledning, besiktning och underhållsplaner för bygg- & fastighetsbranschen. Bygg- & fastighetsbranschen är en av de mest trögrörliga branscherna när det kommer till ny teknik, men på senare tiden har nya möjligheter genom ny innovation dykt upp. En av dessa innovationer är BIM (Building Information Modelling) där 3D-grafik används för att designa, återskapa och konstruera byggnader. Detta är relativt ny mark inom branschen men Sustend har alltid sökt efter nya innovativa lösningar som kan hjälpa dem och deras kunder. 

 

Nu har Sustend inlett en ny satsning tillsammans med Zynka BIM där de utnyttjar BIM i sitt arbete för att erhålla bättre underhållsplaner för existerande fastigheter. Med hjälp av 3D-modellering av fastigheterna skapar de en visuell och digital kopia av fastigheterna. 

Sustend sökte efter rörligt material att annonsera ut via sociala medier och publicera på nätet, modernt rörligt content som beskrev arbetet med BIM både i bild, text och ljud, anpassat för deras målgrupp. De hade ett pågående projekt i Uppsala där de tillsammans med Zynka BIM skulle skapa en 3D-modellering av en fastighet. Sustend ville dokumentera detta och utnyttja materialet i utformandet av en eller flera reklamfilmer att annonsera ut.

 

Sustend var väldigt öppna för input hur detta material bäst skulle paketeras och levereras och överlät hela projektledningen till Jakob Rockmyr och Northmire. Alla idéer och allt bollande landade i ett utkast på ett manuskript tillsammans med grova delar till ett bildmanus. Inspelning skedde i två omgångar; två heldagar i fastigheten i Uppsala och en eftermiddag hos Sustend i Göteborg. Berättarrösten spelades in i studio och den som talar är Sustends egen vd och medgrundare Anton Klintenberg. 

Två filmer utformades: en längre version och en komprimerad teaser. Dessa filmer ska komplimentera varandra i annonseringen och började rullas ut hösten 2019.

Landshövdingegatan 38A

431 38 Mölndal

jakob@northmire.com

+(46)736799996

©️ NORTHMIRE DIGITAL CREATIVE GROUP 2020