Jakob Rockmyr utklippt.png

2018 bestämde sig några unga talanger, specialiserade inom olika områden av digitalt skapande, att gå samman och bilda Northmire Digital Creative Group. Vi förstod värdet av att samla all denna eftertraktade kompetens under samma sak, för att inte begränsa oss för något och kunna möta alla eventuella behov. Tillsammans bygger vi de flesta digitala medel och producerar allt inom rörlig bild, från mobila applikationer inom mjukvara till reklamfilm och digitala annonser inom filmproduktion.

 

Jakob Rockmyr är filmskaparen och affärsutvecklaren som driver filmproduktions- och marknadsföringssidan där han har mångårig professionell erfarenhet av produktion av film samt digital annonsering. Det mesta av det som skapats  publicerats har Jakob arbetat fram tillsammans med kund, från idé, till färdigklippt slutversion. 

 

Vi inom Northmire har noll utbildning inom media & kommunikation. Vi har bara ett genuint intresse för bra innehåll och har arbetat med att producera och publicera rörlig bild sedan unga år. Men vi har utbildat oss, parallellt med att ha arbetat i branschen. Vi har bland annat studerat Industriell Ekonomi på Chalmers Tekniska Högskola.  Genom detta har vi erhållit kunskap och erfarenhet, kombinerat med ett starkt intresse, för försäljning och affärsutveckling. För även om det handlar mycket om att kunna hantera färg och form, så handlar det slutligen om att det som produceras ska förbättra siffror och sälj. 

Vi samarbetar vi med byråer som har spjutspetskunskap inom olika områden av digital marknadsföring samt andra produktionsbolag som kan bidra med extra händer och resurser, för att vid behov kunna erbjuda utökade tjänster. 

 

Släng iväg ett "hej"

Som du ser på vår drönarvy så är vi baserade i Göteborg men vi älskar att resa och besöka nya platser och människor. Vi sitter vid gränsen mellan Mölndal och Göteborg, och vi älskar besök. Slå en signal, kasta iväg ett mail eller varför inte droppa in för en kaffe och bevittna verkstaden.

Landshövdingegatan 38A

431 38 Mölndal

+(46)0736799996

Landshövdingegatan 38A

431 38 Mölndal

jakob@northmire.com

+(46)736799996

©️ NORTHMIRE DIGITAL CREATIVE GROUP 2020