Vad är det vi gör?

Vi projektleder, filmar, klipper och producerar all form av rörligt content med kunskap inom allt från filmproduktion och ljuddesign till animation och 3D-grafik. Vi sitter inne på allt från drönare till egen foto- och inspelningsstudio för att kunna ta oss an alla typer av uppdrag och snabbt producera förstklassig film.

 

Vi har senaste åren skapat allt från hyllade företagsfilmer för storbolag, till animerade instruktionsfilmer för startups, till digitala annonser för diverse sociala medier för offentlig verksamhet. Listan kan göras väldigt lång.

 

Samtidigt arbetar vi parallellt med annonsering på alla de stora plattformarna (Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat mfl). Varför? Jo, för att det content som produceras ska få den genomslagskraft som önskas krävs att det vävs samman med optimal och anpassad annonsering. 

 

Arbetsprocessen för den perfekta kampanjen är inte linjär utan ofta krävs ständiga förbättringar av innehållet eller annonsens parametrar. Genom att ansvara för hela arbetsflödet och ha en insyn i alla delmoment kan förbättringar genomföras löpande för att uppnå bättre resultat genom en betydligt mer effektiv arbetsprocess.

 

Vi är med där vi behövs och så mycket som vi behövs. Det kan handla om att vi är med från start i att utforma en digital marknadsstrategi, eller att vi kopplas in för att ansvara för en kampanj. I de flesta fall där content ska skapas är vi med projektleder produktionen och producerar innehållet helt i egen regi. Slutligen kan vi även bistå eller helt ansvara för annonseringen och det efterkommande arbetet. Ibland är vi med från dag 1, ibland stöttar vi en del av arbetet.

Strategiarbete/

Konceptualisering

Projektledning av produktion

Producerande av content

Annonsering

Analysering 

Detta är vår styrka!

Vår största styrka är att vi har integrerat tre kunskapsområden: filmproduktion, digital marknadsföring och affärsutveckling. Sammanfattat medför detta att vi kan allt med digital färg och form, att vi förstår att slutmålet ligger i förbättrade sälj och siffror, och att vi genom en effektiv arbetsprocess tar er från eget ritbord till erhållet resultat. 

 

Samtidigt är vi ett litet lag där alla bär på rollen som digital strateg, affärsutvecklare, filmskapare, animatör, illustratör, projektledare, ljuddesigner plus allt det andra. Även om vi har våra expertområden så förenades vi från första början just för att vi alla älskar, har kompetens inom och förstår värdet av dessa olika kunskapsområden. Detta medför att arbetsprocessen blir betydligt mer effektiv och agil, med en bättre överblick av allt från pågående projekt till digitala trender.

Saker vi producerar!

Kampanjfilmer, kundreferensfilmer, halvanimerade och helanimerade filmer, företagsfilmer, rörligt content för sociala medier, 2D- och 3D-animerade produktfilmer, eventfilmer, instruktionsfilmer, rekryteringsfilmer, ljud- och videopodcasts, webbseminarier... Helt enkelt det som krävs utifrån era behov, er situation och era mål!

Landshövdingegatan 38A

431 38 Mölndal

jakob@northmire.com

+(46)736799996

©️ NORTHMIRE DIGITAL CREATIVE GROUP 2020